Vorselaar.

Verrassend. Veelzijdig.
Ontvang uw persoonlijke brochure
Download hier
Reeds 60% verkocht

Vorselaar.

Verrassend. Veelzijdig.
Ontvang uw persoonlijke brochure
Download hier
Reeds 60% verkocht

De geborgenheid van een dorp op een boogscheut van de stad

Een authentiek dorp in het hart van de Kempen. Te midden van het groen, maar op amper een half uur rijden van o.a. het bruisende centrum van Antwerpen. Al hoeft u zo ver zeker niet te gaan om lekker te eten, want ook aan horecagelegenheden is er in Vorselaar en omstreken geen gebrek. Groen, rustig, maar dus allesbehalve ingeslapen. Want Vorselaar beschikt bovendien over een gereputeerd en uitgebreid scholennetwerk waar dagelijks maar liefst 4.000 leerlingen hun weg naartoe vinden. Wist u trouwens dat slechts 15% van het grondgebied van Vorselaar bebouwd is? Een vierde is bebost en het overgrote deel is bestaand natuur- en landbouwgebied. Dat maakt Vorselaar nog tot een erg natuurlijke gemeente.

Vlakbij belangrijke uitvalswegen, de E313 en E34.

Dichtbij goed bediende bushaltes (openbaar vervoer).

Alle belangrijke faciliteiten op wandel -en fietsafstand.

Op 12 minuten rijden van dichtsbijzijnde treinstations.

Pal in het centrum van Vorselaar, vlakbij de kerk.

schapenstal schupleer vorselaar

Natuurlijke omgeving

stille schoonheid

Vorselaar wordt omringd door maar liefst twee natuurgebieden: Lovenhoek en Schupleer. Twee rivieren, de Kleine Nete en de Aa geven het uitgestrekte landschap mee vorm.

Daarnaast draagt ook het domein rond het 13e-eeuws kasteel ‘De Borrekens’ dat gekenmerkt wordt door de prachtige lindendreven bij tot het groene karakter van Vorselaar.

Uitgestrekte landbouwgebieden zorgen voor veel open ruimte waar u in alle rust op adem komt na een drukke werkdag of gewoon kunt ontspannen.

 

De kaak in Vorselaar

Scholen

leren leven

De bijnaam van Vorselaar is niet voor niets ‘het onderwijsdorp’.

Met een middelbare school die al in de 18de eeuw werd gesticht, kan Vorselaar terugkijken op een lange onderwijstraditie.

En die wordt vandaag nog in stand gehouden: met drie kleuterscholen, twee lagere scholen, een instelling voor secundair onderwijs en zelfs een afdeling van de Thomas More hogeschool.

Hoewel Vorselaar maar een beperkt aantal inwoners telt, vinden dagelijks 4.000 leerlingen hun weg er naartoe om school te lopen.

Lovenhoek

Bereikbaarheid

verbinden met de omgeving

Residentie ‘de Kuiper’, ligt pal in het centrum van de gemeente.

Op fiets- en wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en andere faciliteiten. Echt alles binnen handbereik.

Naast het complex wordt bovendien een nieuwe weg aangelegd die de woningen zal verbinden met een nieuw te bouwen schoolgebouw en de welbekende, beschermde kasteeldreef.

Vorselaar zelf is ideaal gelegen om snel de E313 Antwerpen-Hasselt-Luik en de E34 Antwerpen-Eindhoven te bereiken.

Luxe nieuwbouwappartementen met royale lichtinval

Hoogstaande architecturale elementen en ecologische bouwmaterialen vormen het DNA van HRB en dat wordt feilloos weerspiegeld in dit luxueuze appartementencomplex. Grote raampartijen zorgen voor een royale lichtinval, die samen met de gevelbrede terrassen en de verfijnde afwerking de beste woonkwaliteit garandeert.