Interesse in dit uniek project?

Reeds 50% verkocht!

Interesse in dit uniek project?

Reeds 50% verkocht!

Contacteer ons vrijblijvend

Wilt u graag meer weten over één van onze nieuwbouwappartementen in ‘de Kuiper’, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We houden afstand, maar we staan paraat. De mails, telefoontjes en berichten die we ontvangen, vinden feilloos hun weg naar onze thuis & sales kantoren. Van daaruit stellen we alles in het werk om zo snel mogelijk een antwoord te geven op al uw vragen.

Ons team vertelt u alles wat u wil weten. Een digitale afspraak boeken kan via het formulier met de knop (Digitale) Afspraak.

Heeft u interesse in een specifiek appartement, verzoek ons dan via de website om een prijslijst of het lastenboek. Ook dit kunnen we perfect telefonisch of via videocall samen overlopen.

Covid-19: deze pandemie treft ons allen, maar daarom hoeft het leven niet stil te staan. Bouwen aan de toekomst doet u liefst vandaag en daar helpen we graag mee. Met uw en onze gezondheid als hoogste prioriteit, nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht om u zo goed mogelijk te begeleiden naar de aankoop van een nieuwe woonst of investeringseigendom.

Contacteer ons

Bel ons via onderstaand nummer of vul het formulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
(Digitale) Afspraak